A vásárlás menete

1. A webáruházában a vásárlás előtt regisztrációra van szükség, ahol a szállítási és számlázási adatok megadására kerül sor. A rendelések teljesítésére az alább közölt feltételek érvényesek, a rendelés feladásával Ön elfogadja ezeket. Regisztrálni a honlap jobb felső sarkában az "Ember icon"-ra kattintva, a kért adatok megadásával lehet. A fogaskerék ikonra kattintva módosíthatja adatait a regisztrációt követően.

2. A webáruházban kapható termékek árai érvényes, áfával növelt fogyasztói árak, melyek kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek. Az árak és a megjelenített termékek az üzletben eltérhetnek a webáruházban látott adatoktól.

3. A webáruházhoz kötődő promóciók (pl. általános akciós időszakok, kuponkedvezmények, stb...) szintén csak a webáruházban való rendelés feladása esetén érvényesek, a bolti vásárlásoknál nem feltétlenül érhetők el.

4. Amennyiben azonban technikai okok miatt téves ár vagy már nem kapható termék jelenik meg a webáruházban, illetve, ha nem áll épp rendelkezésre a megrendelt mennyiség valamely termékből, a csomag elküldése előtt egyeztetés végett telefonon, vagy e-mail-ben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket csak az Önnel való egyeztetés után, beleegyezésével vesszük érvényesnek. Ezért az internetes oldalon szereplő termékek és árak nem minősülnek ajánlattételnek, csupán tájékoztató jellegűek.

5. A webáruházban található árak és akciók kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek.

A vásárlás lépései

1. Bejelentkezés/regisztráció: A hegyvidekimanufaktura.hu webshopban regisztráció után tudja vásárlói kosarát összeállítani. A honlap jobb felső sarkában lévő "Ember icon" gombra kattintva regisztrálhat adatai megadásával vagy beléphet a már korábban megtörtént regisztráció esetén e-mail címe és jelszava begépelésével. A regisztrációról rendszerünk egy automatikus levelet küld Önnek, melyben egy aktiváló linket talál. Amennyiben valamilyen technikai hiba folytán nem érkezik meg Önhöz levelünk, kérjük, a(z) .info@hegyvidekimanufaktura.hu e-mail címen jelezze a problémát!

2. A termék kiválasztása: A termék képére kattintva láthatja az adott termék további adatait is és nagyobb képét, majd a Megvásárolom gombbal hozzáadhatja vásárlói kosarához.

3. Megrendelés: Miután végzett a termékek kiválasztásával, szintén a jobb felső sarokban, a Kosár tartalma feliratra kattintva megkezdheti a termékek megrendelését.

3. Fizetés: Fizethet előreutalással vagy bankkártyával Barionon keresztül.

Előreutalás

A vásárlás összegét az alábbi számlaszámra kérjük elküldeni. Amennyiben valaki más számlaszámáról utal, a megjegyzésben tüntesse fel a saját nevét.
Kedvezményezett: Somnor Kft.
Számlaszám: 11742348-21458336
OTP BANK

Online bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!
Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express