JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

A vásárlás menete

1. A webáruházában a vásárlás előtt regisztrációra van szükség, ahol a szállítási és számlázási adatok megadására kerül sor. A rendelések teljesítésére az alább közölt feltételek érvényesek, a rendelés feladásával Ön elfogadja ezeket. Regisztrálni a honlap jobb felső sarkában az "Ember icon"-ra kattintva, a kért adatok megadásával lehet. A fogaskerék ikonra kattintva módosíthatja adatait a regisztrációt követően.

2. A webáruházban kapható termékek árai érvényes, áfával növelt fogyasztói árak, melyek kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek. Az árak és a megjelenített termékek az üzletben eltérhetnek a webáruházban látott adatoktól.

3. A webáruházhoz kötődő promóciók (pl. általános akciós időszakok, kuponkedvezmények, stb...) szintén csak a webáruházban való rendelés feladása esetén érvényesek, a bolti vásárlásoknál nem feltétlenül érhetők el.

4. Amennyiben azonban technikai okok miatt téves ár vagy már nem kapható termék jelenik meg a webáruházban, illetve, ha nem áll épp rendelkezésre a megrendelt mennyiség valamely termékből, a csomag elküldése előtt egyeztetés végett telefonon, vagy e-mail-ben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket csak az Önnel való egyeztetés után, beleegyezésével vesszük érvényesnek. Ezért az internetes oldalon szereplő termékek és árak nem minősülnek ajánlattételnek, csupán tájékoztató jellegűek.

5. A webáruházban található árak és akciók kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek.

A vásárlás lépései

1. Bejelentkezés/regisztráció: A hegyvidekimanufaktura.hu webshopban regisztráció után tudja vásárlói kosarát összeállítani. A honlap jobb felső sarkában lévő "Ember icon" gombra kattintva regisztrálhat adatai megadásával vagy beléphet a már korábban megtörtént regisztráció esetén e-mail címe és jelszava begépelésével. A regisztrációról rendszerünk egy automatikus levelet küld Önnek, melyben egy aktiváló linket talál. Amennyiben valamilyen technikai hiba folytán nem érkezik meg Önhöz levelünk, kérjük, a(z) .info@hegyvidekimanufaktura.hu e-mail címen jelezze a problémát!

2. A termék kiválasztása: A termék képére kattintva láthatja az adott termék további adatait is és nagyobb képét, majd a Megvásárolom gombbal hozzáadhatja vásárlói kosarához.

3. Megrendelés: Miután végzett a termékek kiválasztásával, szintén a jobb felső sarokban, a Kosár tartalma feliratra kattintva megkezdheti a termékek megrendelését.

3. Fizetés: Fizethet előreutalással vagy bankkártyával Barionon keresztül.

Előreutalás

A vásárlás összegét az alábbi számlaszámra kérjük elküldeni. Amennyiben valaki más számlaszámáról utal, a megjegyzésben tüntesse fel a saját nevét.
Kedvezményezett: Somnor Kft.
Számlaszám: 11742348-21458336
OTP BANK

Online bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!
Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express